VetPlan

VetPlan is een speciaal abonnement voor huisdieren en hun eigenaren. Voor een vast bedrag per maand krijgt uw dier de preventieve zorg die nodig is om uw dier gezond te houden.

 

De jaarlijkse check-up, vaccinatie en periodieke ontworming en antivlo- en tekenmiddelen op maat worden door menig eigenaar nog wel eens vergeten. Met VetPlan kunt u ervoor zorgen dat dit niet meer gebeurd en draagt u op deze manier bij aan een betere gezondheid van uw huisdier. U wordt herinnerd als u de middelen kunt ophalen of een (controle) afspraak moet maken. Doordat het VetPlan via een vast bedrag per maand automatisch wordt afgeschreven, blijven de kosten inzichtelijk en hoeft u niet op één moment een groot bedrag uit te geven, wel net zo makkelijk! Bovendien bespaart u op de jaarlijkse kosten via VetPlan.

 

Met VetPlan wordt uw huisdier frequent onderzocht en bezoekt u regelmatig de praktijk. Als er ziektes ontstaan, zullen deze eerder opgemerkt worden. Hierdoor vergroot u de kans dat er een juiste diagnose en mogelijke behandeling ingesteld kan worden, wat natuurlijk weer ten goede komt aan de gezondheid en levensduur van uw huisdier!

 

Wilt u meer weten over VetPlan, neem dan contact op met een van de medewerkers van onze praktijk!

 

 

VetPlan Kat

 

VetPlan Hond tot 5 kg

 

VetPlan Hond 5-10 kg

 

Vetplan Hond 10-20 kg

 

VetPlan Hond 20-40 kg

 

VetPlan Hond 40-60 kg

 

Geplaatst in VetPlan en getagd met .